> Return to Base
> Operations
> Band of Modellers
> Missions
> After action reports
> Tactics
> Intelligence
> Manuals
> Connections
> Members only
 
home > after action reports >BBQ 2015  

After Action Report 2015
Familie BBQ 2015, het was weer gezellig!
Foto's door Mark en Johan, tekst door Jens

Op zaterdag 28 november 2015 was het tijd voor de jaarlijkse barbecue van Moveleo! Een moment van lekker eten, gezellig samen zijn - en of het gezellig was! En tevens ook een moment van kennismaking met de andere “band of modellers”: de “ wives of modellers”. Met een pintje, een cola of een koffie in de hand werd bijgepraat over dé kit die je moet gebouwd hebben of de laatste nieuwe washes van AK.


Ondanks het fijne samenzijn, hing er toch wat spanning in de lucht. Er werd immers gewacht op de special guest van de middag: de Sint! De Sint was niet alleen gekomen, modelbouwpiet vergezelde de goedheiligman. Nadat er een sinterklaasliedje werd gezongen, kregen de kinderen nog een cadeau. Het spreekwoord zegt namelijk: “ Wie goed is krijgt lekkers, wie stout is de roe”. Bij ons was er niemand stout geweest, dus had hij de roe maar in Spanje gelaten. De cadeaus waren niet de eerste de beste! Een grote snoepzak en een SnapTite kitje van Revell Star Wars! Enkele papa’s konden niet aan de verleiding weerstaan en begonnen de kitjes te inspecteren op paneellijnen en flash.

De barbecue had ondertussen al even opgestaan en de zaal vulde zich snel met lekkere geuren. Het buffet werd mooi opgesteld en iedereen kon toetasten. Kip, runds, zalm of mosselen, er was voor ieder wat wils. Na een drankje achteraf konden we tot één conclusie komen: het was weer goed geweest!

Voldaan en blij gezind ging iedereen naar huis. Zou er nog iemand wat gebouwd hebben? Ik alvast wel!

Jens