> Return to Base
> Operations
> Band of Modellers
> Missions
> After action reports
> Tactics
> Intelligence
> Manuals
> Connections
> Members only
 
home > after action reports >Gelnhausen 2015  

After Action Report 2015
Gelnhausen 2015, MOVELEO was there!
Foto's door Mark, tekst door Antoinette

Op zaterdag 17 oktober was het weer zover. De thuisbeurs van onze Duitse leden in Gelnhausen stond op het programma. De eersten moesten rond 4.15 uur al vertrekken en rond 6 uur was een rendez-vous met de Nederlandse tak gepland bij de Duitse grens. Vanaf daar was het nog ruim 3 uur rijden.


Bij aankomst was een deel van de clubstand al opgezet en hoefden we slechts onze eigen modelbouwmaterialen tevoorschijn te halen. De beurs van PMC Main-Kinzig is een relatief kleine,  maar zeer sfeervolle beurs waar goed gezorgd wordt voor de bouwers (schnitzels, koffie met cake e.d.). We brachten de eerste dag vooral door met bouwen en handelaars afstruinen. Met name Mark van Hout trok veel bekijks met zijn bouwwerken.
Om zes uur was de beurs gedaan en vertrokken wij naar Hotel Wilderman; een prima plek die Eric en Timo voor ons hadden gekozen, omdat er een goed restaurant in de buurt zat waar wij zouden dineren.

Daarmee was ook niets te veel gezegd. Die Teufels Küche had een kaart met vele steaks en burgers, waarbij de Feuer Steak brandend op tafel werd geserveerd.  De halve liters bier en het Happy Cocktail Hour waren een goed aanvulling op het geweldige eten! Toen we rond de klok van 12 uur naar ons hotel vertrokken was er uiteraard weer een select gezelschap die de avond nog te kort vond duren en een nieuwe kroeg ging zoeken.

Om 8 uur moesten we weer aantreden voor het ontbijt. Ook dit was weer prima verzorgd. De stappers waren iets later boven water, maar we waren weer op tijd in de hal om deel 2 van de beurs mee te maken. Tenminste…..enkelen doken toch een paar uurtjes in de wagen om het gemis aan slaap te compenseren ( hè Johan). Naarmate de tweede dag vorderde werden ook de contacten met andere bouwers steeds beter en voelde we ons echt een deel van de Duitse bouwwereld.

Rond 17 uur was het gedaan en konden we met een tevreden gevoel naar huis keren. Dank je wel Timo en Eric voor de goede zorgen en wij komen zeker weer terug!

Groetjes Antoinette